Imagina Ràdio C/Rosa Maria Molas, 2, baixos 43500 Tortosa Tel. 977 449 210 info@imaginaradio.com
103.9 FM

Les activistes d'AnimaNaturalis filmen els correbous d'Alcanar l'endemà de la condemna per l'agressió a Mas de Barberans

El consistori canareu creu que s'ha obert un "moment de comprensió i enteniment" perquè activistes i aficionats puguin conviure en aquests actes de forma respectuosa.


Les activistes d'AnimaNaturalis han acudit aquest dimarts al migdia a prendre imatges dels correbous de les festes de Maig d'Alcanar en un ambient tranquil i sense incidents. Després de la sentència condemnatòria d'aquest dilluns contra les tres persones que les van agredir fa més d'un any a la plaça de bous de Mas de Barberans, les animalistes han pogut enregistrar vídeos i fer fotos dels bous al carrer des del terrat d'una casa particular i amb la mediació de l'Ajuntament. Esperen que arran de la sentència, però també gràcies a la major presència policial en aquests actes arran de l'agressió patida, permetran que la temporada taurina que ara comença a les Terres de l'Ebre es desenvolupi sense incidents. El consistori canareu creu que s'ha obert un "moment de comprensió i enteniment" perquè activistes i aficionats puguin conviure en aquests actes de forma respectuosa.