Imagina Ràdio C/Rosa Maria Molas, 2, baixos 43500 Tortosa Tel. 977 449 210 info@imaginaradio.com
103.9 FM

Això és Vida

 


AIXÒ ÉS VIDA!!! Fes que la teva vida cobri un nou sentit, i converteix el teu dia a dia en un...Això és Vida!!! Comença la setmana amb optimisme. Cada dilluns de 21:00h a 21:30h Això és vida!!!. De la mà de Noemí Alquézar recorrerem un viatge per la vida coneixent tot allò que ens fa il·lusionar, preocupar, alegrar, lluitar, reflexionar, en definitiva...sentir. L'equilibri del cos, la ment i l'ànima el trobarem amb el psicòleg Pere Clotet que setmana rere setmana ens aportarà les tècniques necessàries per afrontar i vèncer les dificultats del dia a dia. I Maica Soler a través de la fitoteràpia i l'aromateràpia ens donarà els consells més naturals per aprendre a cuidar el nostre cos, i harmonitzar les nostres emocions. Segueix-nos de prop i participa aportant les teves experiències a través del nostre facebook.

 

Això és Vida

AIXÒ ÉS VIDA!!! Fes que la teva vida cobri un nou sentit, i converteix el teu dia a dia en un...Això és Vida!!! Comença la setmana amb optimisme.


Cada dilluns de 21:00h a 21:30h Això és vida!!!. De la mà de Noemí Alquézar recorrerem un viatge per la vida coneixent tot allò que ens fa il·lusionar, preocupar, alegrar, lluitar, reflexionar, en definitiva...sentir. L'equilibri del cos, la ment i l'ànima el trobarem amb el psicòleg Pere Clotet que setmana rere setmana ens aportarà les tècniques necessàries per afrontar i vèncer les dificultats del dia a dia. I Maica Soler a través de la fitoteràpia i l'aromateràpia ens donarà els consells més naturals per aprendre a cuidar el nostre cos, i harmonitzar les nostres emocions. Segueix-nos de prop i participa aportant les teves experiències a través del nostre facebook.

 
 
Últim programa emès
1ª Hora

[1]