Imagina Ràdio C/Rosa Maria Molas, 2, baixos 43500 Tortosa Tel. 977 449 210 info@imaginaradio.com
103.9 FM

- Moda i complements -

 
A... LA VIE EN ROSE

Una dona vestida per a entusiasmar, moderna i atrevida. Els estampats i les combinacions cromàtiques són el seu signe d'identitat. Pret-a-porter femení. Fusió i detall. Vestits curts, abrics amb doble botonadura, capes i llanes de colors. Moda chic i glamour als preus que sempre havies somniat.
Adreça: c. Teodor Gonzalez, 25
Telèfon: 977 445 751
Web: www.pilarvidal.com

 
ADOLFO DOMINGUEZ

Adolfo Dominguez amb més de trenta anys d'experiència en el sector tèxtil, és a dia d'avui una firma referent de la moda nacional e internacional. Adolfo Dominguez està present a les ciutats més importants de Europa, així com també Amèrica Llatina, Japó, Xina, Estats Units i el Sud Est Asiàtic. La firma gallega apropa als homes i dones de les Terres de l'Ebre les tendències més actuals.
Adreça: c. Argentina, 16
Telèfon: 977 440 689
Web: www.grupmora.com/botigue_adolfo_dominguez

 
AM

Hi ha moments que requereixen de la nostra absoluta concentració. Fer la maleta amb la millor de les eleccions és una d'elles. Si aquesta tardor no vols fracassar en l'intent, inverteix en una camisa Oxford, un Blazer estil anglès, unes bon calçat i el punt sempre estampat. Tant en roba de vestir com esport, sols hi ha un camí per obtenir la matrícula: AM Tortosa, per als amants del bon vestir.
Adreça: c. Cervantes 8
Telèfon: 977 444 800

 
DEKASTA

Outfitters Nation, color i moda juvenil per home i dona. Blend, per a l'home actual i per a la dona que li agrada vestir informal, Scod & Co. Tot en complements i bijuteria. Outfitters Nation, Blend, Jack & Jones, Vero Moda, Only, Scod & Co. Les ultimes tendències en moda urbana i complements home i dona.
Adreça: av. de la Rapita 32
Web: www.escodco.com

 
DEKASTA

Outfitters Nation, color i moda juvenil per home i dona. Blend, per a l'home actual i per a la dona que li agrada vestir informal, Scod & Co. Tot en complements i bijuteria. Outfitters Nation, Blend, Jack & Jones, Vero Moda, Only, Scod & Co. Les ultimes tendències en moda urbana i complements home i dona.
Adreça: c. Joan Sebastià d'Arbó 14
Web: www.escodco.com

 
DETALLS

Objectes decoratius per a la llar. Articles personals en bijuteria per home i dona. Secció de moda tèxtil per a dona. La botiga de referència per trobar el millor regal amb el segell del bon gust i l'elegància.
Adreça: av. de la Rapita, 37
Telèfon: 977 702 604

 
INTIMITÉ

Bordats refinats, pijames suaus, talls bàsics i molt econòmics. Tèxtils de màxima qualitat i per totes les edats. Grans marques, complements i conjunts de roba interior
Adreça: c. Berenguer IV, 12
Telèfon: 977 440 884

 
MANGO

Innovació i creativitat on les últimes tendències satisfan a les noies atrevides i plenes de desitjos que volen sentir-se vives. Cada temporada hi trobaràs les últimes innovacions en la moda internacional amb la garantia i la qualitat Mango.
Adreça: av. Generalitat 1
Telèfon: 977 446 333
Web: www.grupmora.com/botigue_mango

 
MORA AMPOSTA

Al centre d'Amposta, més de 370 metres quadrats de superfície amb una amplia col·lecció de línies sport, l'estil casual, el vestir del dia a dia, fins i tot per les ocasions més especials. Aquesta complerta varietat d'estils vesteix els homes i les dones de tota la comarca. Adolfo Dominguez, Alba Conde, Jocavi, Roger O, Montoto, Pedro Novo, 'U' de Adolfo Dominguez, Messcalino, Mariella Rosati, Morgat, Toypes, Vero Moda, Jack&Jones, Only, Selected, Object....
Adreça: av. De la Ràpita, 15
Telèfon: 977 703 872
Web: www.grupmora.com/botigue_mora_amposta

 
MORA VINARÒS

Transmet un estil jove i dinàmic, és l'aposta segura per aquells nois i noies, que fidels al seu estil, no volen deixar d'anar a la última. Una botiga amb dos plantes on trobaràs totes les marques del Grup danès Bestseller: Vero Moda, ONLY, Jack & Jones i Selected.
Adreça: c. Major, 23
Telèfon: 964 456 573
Web: http://www.grupmora.com/botigue_mora_vinaros

 
MORA TORTOSA

Botiga especialitzada en el vestir del dia a dia amb un estil jove, urbà i modern. Una completa varietat d'estils que s'adapten al ritme de vida actual, des de la moda més casual fins a línies més sofisticades pensades per a les ocasions especials. Adolfo Dominguez, Antony Morato, Alba Conde, Jocavi, Roger O, Montoto, Pedro Novo, Messcalino, Mariella Rosati, Morgat, Toypes, Object...
Adreça: c. Sant Blai, 21
Telèfon: 977 441 205
Web: www.grupmora.com/botigue_mora_moda_jove

 
POLINESIA

Gas, Wrangler, Levi's, Tommy Hilfiger, Outfitters Nation, Blend, Agatha Ruiz de la Prada. Els dissenyadors que marquen tendència. Dos espais i dues referències de moda, tot en complements. Qualitat i bons preus al nou complex comercial "Futuro Ciudad Amposta".
Adreça: av. Aragonesa, local 21-28

 
U ADOLFO DOMINGUEZ

U, la línia més jove del segell inconfusible de l'estil Adolfo Dominguez S'adapta al ritme de vida jove i cosmopolita. Per això en un mateix espai conviuen roba sport i casual per a cada dia o per a l'oficina, amb peces més formals, sabates i complements.
Adreça: c. Sant Blai, 10
Telèfon: 977 445 800
Web: www.grupmora.com/botigue_u_dominguez_home

 
VERO & JACK

Un botiga exclusiva amb les marques del Grup danès Bestseller: Vero Moda, ONLY, Jack & Jones i Selected. A Vero&Jack hi trobaràs tot el que estaves buscant: una amplia col·lecció de jeans, combinacions casual per al dia a dia, glamour formal per a les ocasions especials, bàsics de temporada, complements i accessoris... Vero & Jack és una aposta segura per aquells nois i noies, que fidels al seu estil, no volen deixar d'anar a la última.
Adreça: av. Generalitat, 17 / d'En Carbó, 5
Telèfon: 977 511 144
Web: www.grupmora.com/botigue_veroandjack_tortosa